Ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου  είναι απαραίτητος για την υγεία του δέρματος, σε όλες τις ηλικίες. Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις του δέρματος το εμποδίζουν να αναπνέει, να απορροφά σωστά και να λειτουργεί φυσιολογικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να εξαγνίζεται, εξισορροπείται και να αναζωογονείται αφού μέσω του καθαρισμού, απαλλάσσεται από  ρύπους, νεκρά κύτταρα και συσσωρευμένο σμήγμα.

Η διαδικασία του καθαρισμού γίνεται με ατμό- όζον, αφού προηγουμένως εφαρμόζεται πάντοτε ελαφρύ peeling και περιποίηση με μάλαξη προσώπου και αυχένα. Όταν αφαιρεθεί το σμήγμα, μέσω ενός προηγμένου συνδυασμού αντιφλεγμονωδών, αντιμικροβιακών και ενυδατικών συστατικών, το δέρμα ηρεμεί και προστατεύεται από βακτήρια.

Ο Βαθύς Καθαρισμός του προσώπου θα πρέπει να πραγματοποιείται πριν από την έναρξη οποιουδήποτε θεραπευτικού πρωτοκόλλου, εκτός αν ο δερματολόγος έχει δώσει άλλες οδηγίες λόγω προϋπάρχουσας αγωγής. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά ακόμα και στην αγωγή κατά της φλεγμονώδους ακμής και μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε ακνεϊκά δέρματα, τα οποία δε βρίσκονται σε φάση μεγάλης έξαρσης των φλεγμονών. Είναι μια θεραπεία που βελτιώνει άμεσα την όψη και την υφή της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα υγεία και λάμψη καθώς μπορεί να γίνει σε όλες τις εποχές.

Παρόμοια Άρθρα