Αποτελεί την πιο μοντέρνα και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα.Οι ακτίνες του Fractional Laser σαρώνουν την επιφάνεια του δέρματος επιλεκτικά και μέσω της ακρίβειας στόχευσης δεν πλήττονται διπλανά σημεία από εκείνα που γίνεται η εφαρμογή. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ενεργοποιεί» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας έτσι το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Το Fractional Laser αποτελεί το μοναδικό που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου, εξαφανίζοντας έτσι τα σημάδια του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα το Fractional Laser είναι ιδανικό για:

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Fractional laser εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου την παραγωγή καινούργιου κολλαγόνου. Έτσι, χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα σβήνει τις ρυτίδες, τις κηλίδες, συσφίγγει τους πόρους, εξαλείφει τις ουλές ακμής και κάνει ουσιαστική σύσφιξη.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΥΤΙΔΩΝ

Το Fractional Laser προκαλεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης «γεμίζοντας» με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες έκφρασης και τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Χρησιμοποιείται ιδανικά για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, του μετώπου, γύρω από το στόμα και το λαιμό, κάνοντας ταυτόχρονα ουσιαστική σύσφιξη στις περιοχές αυτές.

ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ

Η φωτογήρανση αποτελεί το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας δράσης του ήλιου πάνω στο δέρμα. Σημάδια φωτογήρανσης μπορούν να θεωρηθούν οι βαθιές ρυτίδες, καφέ κηλίδες, δυσχρωμίες, φακίδες στην περιοχή του ντεκολτέ, χέρια πρόωρα γηρασμένα κλπ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΓΑΔΩΝ

Το Fractional Laser μπορεί να εγγυηθεί την εξαφάνιση των ραγάδων, μέσα από την επαναδημιουργία καινούργιου υγιούς δέρματος. Η ακτίνα χωρίζεται σε δεκάδες λεπτές δέσμες, οι οποίες σαρώνουν επιλεκτικά την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς κάτω από την επιδερμίδα και παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη εκ νέου. Μετά τη διαδικασία της επούλωσης, το κατεστραμμένο δέρμα αντικαθίστανται με καινούργιο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων. Το χρώμα τους τείνει να μοιάζει περισσότερο με το φυσιολογικό δέρμα, οι ραγάδες μειώνονται και η υφή του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά, αφού ταυτόχρονα συντελείται και σύσφιξη του δέρματος. Ενδεικτικά, για κόκκινες ραγάδες, θα χρειαστούν 3 με 4 θεραπείες, για λευκές ραγάδες θα χρειαστεί μεγαλύτερων αριθμός συνεδριών, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας, επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.

FRACTIONAL LASER ΣΩΜΑΤΟΣ

Οι ακτίνες εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας κινητοποιώντας τους μηχανισμούς της επούλωσης και δημιουργίας νέου κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο, επιτελείται σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Είναι ιδανικό για μικρές επιφάνειες κυρίως βραχίονες και γλουτοί.

ΚΗΛΙΔΕΣ-ΠΑΝΑΔΕΣ

Αφαιρεί την επιφανειακή μελανίνη, κάνοντας ταυτόχρονα και ανάπλαση στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και το ντεκολτέ, προσφέροντας μια νεανικότερη όψη. Είναι αποτελεσματικό και στους άνδρες.

ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ/ΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ

Το Fractional Laser δημιουργεί καινούργιο ιστό κάτω από την επιδερμίδα, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό υπερτροφικές ή δύσμορφες ουλές μειώνοντας τη χρωματική τους διαφορά από το γύρω δέρμα και κάνοντάς τις αισθητικά πιο αποδεκτές. Κύριες περιοχές όπου εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Edge ONE laser

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το τελευταίας τεχνολογίας Edge ONE laser.

Παρόμοια Άρθρα