Κυτταρίτιδα – Λιπόλυση

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Δερματολόγοι στα ιατρεία μας  σήμερα είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τι είναι όμως η κυτταρίτιδα;

Κατ’ αρχάς  είναι ένα πολυπαραγοντικό νόσημα που εμφανίζεται και στα δύο φύλα, αλλά με  μεγαλύτερη συχνότητα στις γυναίκες.  Η  κληρονομικότητα,  η καθιστική ζωή, η μη ισορροπημένη διατροφή, οι ορμονικές διαταραχές (έμμηνος ρύση, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση ),  το κάπνισμα και το αλκοόλ αποτελούν τις   συχνότερες αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας.  Οφείλεται στην ανομοιόμορφη κατανομή των λιποκυττάρων και στη συστολή του υποδόριου συνδετικού ιστού προσδίδοντας στην πάσχουσα περιοχή την όψη φλοιού πορτοκαλιού γεμάτη από ‘λακούβες’.

 

Το ιατρείο μας διαθέτει μια νέα εξελιγμένη συσκευή ιατρικής αισθητικής, την Skin Care Plus. Πρόκειται για μια συσκευή που συνδυάζει πολυπολικές ραδιοσυχνότητες, υπερήχους Cavitation και λεμφικό μασάζ για εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα.

Τι είναι οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες;

Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τα σημάδια της γήρανσης, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου.

Η θεραπεία με πολυπολικές ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος σε κάθε χρονική περίοδο.

Τι είναι το Cavitation;

Ο όρος Cavitation σημαίνει καταστροφή των λιποκυττάρων με την μέθοδο της “σπηλαίωσης”. Στην συγκεκριμένη θεραπεία, αξιοποιείται η δύναμη των υπερήχων, οι οποίοι δονούν και σπάζουν την μεμβράνη των λιποκυττάρων. Οι περιοχές θεραπείας είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, η οσφυϊκή χώρα (μέση), οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα και οι κνήμες.

Τι είναι το λεμφικό μασάζ;

Παράλληλα με την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται και λεμφικό μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, μέσω του μηχανισμού Vacum. Αυτό δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, βοηθά στην λεμφική απομάκρυνση των λιποκυττάρων που έχουν καταστραφεί, στην αποσυμφόρηση οιδημάτων και κατακράτησης υγρών.

Ποια είναι η αίσθηση και ο χρόνος θεραπείας;

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 30 έως 40 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ.

Σε ποιους απευθύνεται το Skin Care Plus;

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας.

Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο χαλαρωμένο δέρμα και στις ρυτίδες του προσώπου καθώς και στη σύσφιξη του σώματος και την αντιμετώπιση του περιττού λίπους,  ειδικά σε περιοχές όπως το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί και τα γόνατα.

Παρόμοια Άρθρα